BH Brow Henna


BH Brow Brow Henna is een bestseller voor wenkbrauw kleuring. Het geeft niet enkel de wenkbrauwen een prachtig volume en expressieve kleur maar helpt ook beschadigde haren te herstellen.
BH Brow Henna biedt een optimale kleuring van de wenkbrauwen en de huid met een zacht permanent make-upeffect zonder de "roodachtige" impregnering. Het bestaat uit natuurlijke stoffen die helpen de haartjes te versterken bij elke procedure en die bijdragen aan het herstel van de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Henna zorgt ervoor dat de kleur  maximaal 7 weken op de haartjes blijft. De behandeling duur ongeveer uurtje.

Voordelen van wenkbrauwen styling

– Ready to go, minder dagelijks tekenen
– Tot 6 weken een mooie wenkbrauw kleur
– Duurzaam en natuurlijke kleuring
– Geurloos en geen chemische stoffen
– Vriendelijk voor de huid en haren


Nazorg

– Om zeker te zijn van een lange houdbaarheid wordt aangeraden om in de eerste 24-48 uur contact met water, zeep en/of overige middelen zoals olie, crèmes en reiniging te voorkomen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten.

– Daarnaast raden wij aan om zoveel mogelijk van de wenkbrauwen af te blijven en voor het contact met water de wenkbrauwen in te smeren met plantaardige olie of vaseline, zodat het water wordt afgestoten.

– Ook is het raadzaam om reinigingsproducten te vermeiden en de wenkbrauwen schoon te maken met water en daarna droog te deppen