Lippen

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. 

Met een permanente lip-liner, shadow of full-lips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.

Lipliner met shadow 

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full Lips effect 

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lip-contour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.


Aquarel- lips

Dit is de nieuwste techniek voor de lippen. Ook bij deze behandeling worden de lippen binnen een ragfijn contour in dezelfde kleur ingekleurd met een zachte tint. Het effect is transparant, zacht en heel verfraaiend.

 

Het genezingsproces van het herstel van de lippen